Zelfportret 2018

Zelfportret 2018

Over mij

Ik ben Hannah, 28 jaar en al mijn hele leven woon ik in de mooiste stad van Nederland: Rotterdam.
Al van kleins af aan ben ik creatief. Maar pas later, toen ik al op de kunstacademie zat raakte ik geïnteresseerd in fotografie.

Ruim 5 jaar geleden begon ik mijn bedrijf ‘Hannah Rosalie Photography’. Sindsdien werk ik voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers aan verschillende opdrachten;  portret-, event-, food-, wedding-, interieur- en mode-fotografie.

Verder kan ik ontzettend genieten van; mooie reizen - waarbij ik graag reportages maak -, lekker eten - dat zit wel goed met een chefkok als vriend-, muziek en dans.

Mijn werkwijze
Mijn werkwijze is minimalistisch. Ik maak vaak gebruik van natuurlijk licht. Voor een portret shoot kiezen we daarom voor een buitenlocatie of een binnenlocatie met mooie grote ramen. Ik ben sociaal en neem de tijd totdat jij je op je gemak voelt bij mij en mijn camera. Ik zal niet te veel regisseren tijdens een shoot. Ik hou van ongedwongen foto’s waarbij jij écht op de foto staat.

Op evenementen of bruiloften probeer ik zo onopvallend mogelijk te zijn zodat jij en je gasten onbekommerd van de dag kunnen genieten. Ik ben observerend en let op de details die jouw evenement uniek maken. Ik wacht rustig af totdat ik een goed moment zie en sla dan toe. Door middel van storytelling geef ik een complete reportage van jouw dag.

Mijn stijl is te omschrijven als: licht, zacht, natuurlijk en spontaan. Klinkt dit als iets voor jou? Neem dan contact met mij op.